Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (4.09 secunde)
Mai multe aeronave cargo si de pasageri care urmau sa aterizeze, miercuri, la Bucuresti, au fost directionate spre Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara sau spre Aeroportul Mihai Kogalniceanu, din Constanta, din cauza cetii din Capitala.
Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic. ... E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi! M-am intrebat, pe buna dreptate, unde mi-a fost capul si cum am putut rata asa ceva?
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu. Lansarea noului partid nu a fost lipsita de incidente: un batran din sala s-a ridicat si l-a acuzat pe Stolojan ca minte.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, a transmis urmatorul comunicat de presa:
Doua femei din Timisoara, atacate de o haita de 30 de caini Doua femei care se plimbau seara pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
Operatie in premiera in Romania La Spitalului Judetean Timisoara a avut loc, luni, in premiera nationala o interventie chirurgicala asupra varicelor prin criogenie.
In perioada 6 - 7 iulie a.c.
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
Recent, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure. Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura.
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Piata de colectare a creantelor din Romania este de peste 50 de milioane de euro TIMISOARA.
google-analytics.com